81.5*7mm Oscilačný Multitool Oscilačný Prst Brúsenie Pad pílového Kotúča pre Fein Bosch Dremel Multimaster Renovator náradie

81.5*7mm Oscilačný Multitool Oscilačný Prst Brúsenie Pad pílového Kotúča pre Fein Bosch Dremel Multimaster Renovator náradie

0
0 Recenzie Môžete Pridať Recenziu
€2.79 €4.22
Na sklade
Skuw7165
Farba Červená
Veľkosť XS
XS
S
M
L
XL

Funkcie a špecifikácie

Názov: Prst Brúsenie Pad

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ+EVA

Veľkosť: 81.5*7mm

Množstvo: 1pc

*Použitie : Pre použitie vo veľmi úzkych a ťažko dosiahnuteľné miesta, v kanáloch, drážky, otvorov a štrbín.

Venujte prosím pozornosť, že tento brúsenie pad nie je kompatibilný s najnovším modelom"Starlock".

Teplé Tipy :Prosím uistite sa, že prečítajte si a dodržiavajte všetky bezpečnostné opatrenia akékoľvek nástroje alebo zariadenia, ktoré poskytol výrobca, a dodržiavať všetky bezpečnostné predpisy a prijateľné.Prosím, vždy dbať, aby sa v prvom rade bezpečnosť.

Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Package vrátane

1*Prst Brúsenie Pad

Platba podporujeme všetky tieto Platobnú metódu,ako visa,Boleto,Mastercard,Západ únie,webmoney a tak ďalej.Platba musí byť do 5 dní od objednávky.Ak ste si vykonať platbu nebol úspešný, skontrolujte prosím vaše objednávky, ak to stále nie je vyriešený, prosím, kontaktujte nás.Skontrolujte prosím vaše meno(Najmä ruských zákazníkov), adresu a telefónne číslo, ako budete platiť, inak nedostanete balíka.

Zásielky A Doručenia.

W e guaratee na lodi mimo 48 hodín po zaplatení potvrdenie,než sme odoslať tovar, pošleme vám správu na www.nabytkovekoliky.sk.prosím, skontrolujte si ho.W e podpora mnoho spôsobov dopravy.Normálne, balíky dorazí do 45 dní.Sledovať vaše pakages, prosím, navštívte stránku www.goclever.com: na zníženie hmotnosti, tak sa, že ceny sú primerané, všetky naše výrobky tak ďaleko, ako je to možné, že nebude používať vonkajšie balenie box, pokiaľ nie je málo citlivé na používanie produktov mimo obalu.

Návrat&Vrátenie Peňazí

I f nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, informujte nás včas.I f potrebujete vrátenie peňazí alebo sa vrátiť späť, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť vás do 48 hodín.

Spätnú väzbu, Ak máte nejaké otázky o našich produktov,prosím neváhajte a kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.ste spokojný s našim výrobkom,prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový spätnú väzbu a nejaké fotky z našich produktov,vďaka.

'

19215

Špecifikácie
Dokončovacie Iné
Číslo Modelu Pílového Kotúča
Veľkosť Balenia 5cm x 6cm x 7cm (1.97in x 2.36in x 2.76in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.025kg (0.06lb.)
Veľkosť Saw Blade
Čepeľ Materiál diamond
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky DTBird
Počet Pc 1 ks
Použitie Komerčné Výroba
Typ Kotúča Diamantové Kotúče

Hodnotenie Zákazníkov

Napíšte Vlastnú Recenziu

Napíšte recenziu

Kvalita

Značky
adaptér wosai bosch, dremel výbava, oscilating keramiky starlock, fein multimaster top hinta, bosch stierače 18, auto nabíjačka multi xiao, oscilátory 12, tryska sprej tipy, lekárske pílového kotúča, papier strihacia čepeľ multi
Výrobky Pre Ľudí

Príbuzné produkty

Čo by ste chceli vidieť.