Vianočné Plávajúce Sviečky Plávajúce Teplé Tealights Sviečky Plávajúce Teplý Čaj Svetlo Sviečky Na Vianočné Svadba Jedálenský Stôl

Vianočné Plávajúce Sviečky Plávajúce Teplé Tealights Sviečky Plávajúce Teplý Čaj Svetlo Sviečky Na Vianočné Svadba Jedálenský Stôl

0
0 Recenzie Môžete Pridať Recenziu
€12.13 €17.33
Na sklade
Skuw69958
Farba Červená
Veľkosť XS
XS
S
M
L
XL

Popis:

Vianočné Plávajúce Sviečky sú vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, tvorivé Vianočné dekorácie, ktoré môžu byť široko používaný.

Funkcie:

1. Vysoko-Kvalitný Materiál: fľaša je vyrobená z vybraných vysoko kvalitné akrylátové materiály, nosiť-resistant, odolná voči roztrhnutiu, ľahký; nie je ľahké slabnúť a zlomiť, a môže podporovať dlhodobé dekoratívne použitie.

2. Špeciálne Vianočné Ozdoby: jednoduché použitie, svetlé farby, aby váza výplň dekorácie atraktívne a oko-lov, obsahujúce typické a klasické Vianočné-party prvky.

3. Široký Aplikácie: používané v rôznych scénach, môžu byť použité pre plávajúce sviečka náplň pohár dekorácie, aby pohár vyzerať atraktívnejšie, vhodný pre stolové dekorácie, party dekorácie, atď.

Špecifikácia:

Fľašu Materiál: Akryl

Fľaša Veľkosť: o 18*6.5*6.5 cm/7.09*2.56*2.56 v

Balenie Zoznam:

1* Transparentné Akrylátové Fľašu

2* Ružová Sviečka

1* Háčik

3* Candy

5* Červené Korálky

5* Biele Perličky

1 Balenie Absorpčné Perličiek

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ To možné Sviečka Set], Mať dostatok množstve, ktoré vám umožní vytvárať robustné slávnostnú atmosféru na Vianoce, Vianoce Plávajúce Sviečky sú veľmi praktické produkt si môžete vybrať, bohatý Vianočný plávajúce sviečka kit, ktorý obsahuje veľa príslušenstva.

2. [ Fine Kvalitných Materiálov ] Vyrobené z vybraných vysoko-kvalitné spoľahlivé akrylových materiálov, Vianočné Plávajúce Sviečky, Vázy je skonštruovaná tak, aby väčšina vázy, je nosenie-resistant, odolná voči roztrhnutiu, ľahký, nie je ľahké slabnúť a zlomiť, a môže podporovať dlhodobé dekoratívne použitie.

3. [ Vhodné na Prevádzku ] Kombinovanie namočené korálky s ostatné ozdoby, plnenie vodou, uvádzanie plávajúce sviečky, a dokončovacie práce, Vianočné Sviečky, Vázy pre Centerpieces sú jednoduché použitie a miesto pre vás, dajte adsorpcie korálky vo fľaši a počkajte niekoľko hodín.

4. [Vianočné Tematikou Atmosféru Dopĺňajú ] DIY Vianočné Plávajúce Sviečky s jasnými farbami, ktoré robia váza výplň dekorácie atraktívne a oko-lov, vytvárať krásne scenérie a pridaním Vianočné ducha, aby vaše Vianoce-party, s typickými a klasické Vianočné-party prvky.

5. [ Prichádzajú do Široké Použitie ] Vianočné Plávajúce Sviečky Súprava je vhodná pre stolové dekorácie, party dekorácie, a domáce dekorácie, aby celkový efekt lepší, aby hrnček vyzerať atraktívnejšie a pridáva silný atmosféru Vianoc, ktorá sa uplatňuje na rôznych scénach, môžu byť použité pre plávajúce sviečka-náplň pohár dekorácie.

Špecifikácie
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Bavlna
Elektronické NO

Hodnotenie Zákazníkov

Napíšte Vlastnú Recenziu

Napíšte recenziu

Kvalita

Značky
Výrobky Pre Ľudí

Príbuzné produkty

Čo by ste chceli vidieť.