Zelená Rastlina Jemné Víno Simulácia Ovocie Dekorácia Umelé Citrón Trstiny Ratan Falošné Ozdoby Domov A Vonkajšie Záhradné Potravín Model

Zelená Rastlina Jemné Víno Simulácia Ovocie Dekorácia Umelé Citrón Trstiny Ratan Falošné Ozdoby Domov A Vonkajšie Záhradné Potravín Model

0
0 Recenzie Môžete Pridať Recenziu
€5.52 €8.49
Na sklade
Skuw17329
Farba Červená
Veľkosť XS
XS
S
M
L
XL

Featrues

1. Dobrý Vysoká Kvalita: Vyrobené z plastu a hodváb kvet materiály, príslušenstvo nikdy uschne, vyzerajú krásne, živo a realisticky.Unikátny a jednoduchý dizajn, štýl, živé a prirodzené tvar, vytvoriť príjemnú a romantickú atmosféru, čo vám umožní vychutnať jedinečný vizuálny zážitok.

2. Ideálna Veľkosť: Tri veľkosti: dĺžka: 50 cm; 100 cm; 195 cm, zdobený žlté citróny, zelené listy, toto ovocie veniec prinesie dynamický a príjemnú atmosféru vášho domova.

3. Žiadnu Údržbu: umelé citrón garland nevyžaduje ihlu a niť na údržbu, stačí ho utrieť handrička, a to môže udržať čerstvé na všetky časy a nikdy nevyblednú.

4. Široké Použitie: Tento citrón veniec môže byť použitý ako aj vnútorné a vonkajšie, takže je všestranný dekoračný doplnok, ktorý je ideálny pre pozadie svadba, obrad alebo prijímanie, svadobné sprcha, narodeniny dekor, kancelárie, obývacie izby, jedálne, spálne, jedálne,dom dekor alebo valentinku deň a deň matiek.

5. Uspokojivé Služby: Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tohto projektu, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť poskytnúť vám príjemné nakupovanie.

Špecifikácia

Materiál: Hodvábne Tkaniny

Farba: Zelená+Žltá

Veľkosť: 50 cm 100 cm 195 cm

Balík Obsahuje:

1× Simulácia Citrón Ratan

Špecifikácie
Pôvod Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Napíšte Vlastnú Recenziu

Napíšte recenziu

Kvalita

Značky
zelená coats citrón muž, podšívka iphone citróny, falošné dievča fotografie, zdravé fotografie, trpaslík citróny semená, top poprsie citróny, bralettes láska citróny, šaty citróny, citrón zelené korálky, citrón zelená peňaženka
Výrobky Pre Ľudí

Príbuzné produkty

Čo by ste chceli vidieť.