Nový ventilátor CPU Pre Lenovo ideapad 320S-14 320S-14IKB FLEX5-1470 Prenosný chladiaci ventilátor chladiča DC28000JFD0 DC28000JFF0 5F10N78686

Nový ventilátor CPU Pre Lenovo ideapad 320S-14 320S-14IKB FLEX5-1470 Prenosný chladiaci ventilátor chladiča DC28000JFD0 DC28000JFF0 5F10N78686

0
0 Recenzie Môžete Pridať Recenziu
€19.96 €21.01
Na sklade
Skuw158752
Farba Červená
Veľkosť XS
XS
S
M
L
XL

Vitajte v našom obchode .

Package Zahrnuté:1 x Ventilátor

Tipy:

1, Skontrolujte, fotografie, pred nákupom sa uistite, že je rovnaký ako váš starý.

Všetky obrázky sú prevzaté z reálneho položky.

2, Ak si nie ste istí, pošlite nám vašu číslo modelu.Budeme kontrolovať, to pre vás.

3 skontrolujte, či ste objednávku právo katalógové číslo zabezpečiť 100% kompatibilitu.

4, Každá položka je testované pred odoslaním.

5, Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás.

Ak potrebujete naliehavo dodania kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis a používať DHL za doručenie.Ale budete musieť znášať nákladnej dopravy.ďakujeme

[Name]: chladiaci ventilátor. [Model]: Existuje príliš mnoho modelov fanúšikov, z ktorých nie všetky boli odovzdané.Ak je to potrebné, poraďte sa, prosím zákaznícky servis. [farba]: pôvodný odvod tepla silica gel je zobrazené na obrázku. [Ventilátor Knowledge]: Dobre-známy fanúšik výrobcov patrí Delta, SUNON, FORCECON, ADDA, Toshiba, SPEA, Panasonic, SEI, Bi-Sonic, atď.Existuje tiež mnoho modelov ploche fanúšikov.Notebooky rovnaký model vo všeobecnosti majú viacero tovární na výrobu ventilátorov pre nich.Niekedy fanúšikovia si kúpiť sa môžu líšiť od značky alebo tvaru vašich stroj, ale len výrobcovia sú rôzni a majú rovnaký výkon.Vezmite prosím na vedomie, zdravý rozum kupujúcich a priateľov, a nákupu podľa svojho uváženia, aby sa zabránilo spory spôsobené takýmito problémami. [Musí si zakúpiť]: Lebo ten istý typ príslušenstva mať rôzne formy, príslušenstvo používané sú tiež rôzne.Preto, uistite sa, že check produkt obrázky pri nákupe vyvarovať sa chýb.Inak poštovné za vrátenie a výmena bude venovať sami. "Vrátiť": kupujúci navrhuje vrátiť, kupujúci zaplatí prepravné a predávajúci zaplatí prepravné.V prípade, že problémy s kvalitou počas troch mesiacov záručnej doby, my sme zodpovední za cenu tovaru a kupujúci je zodpovedný za round-trip nákladnej dopravy.

Ak potrebujete naliehavo dodania kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis a používať DHL za doručenie.Ale budete musieť znášať nákladnej dopravy.ďakujeme

Doprava

1. Ponúkame you90 dní záruka.

2. Testujeme po jednej pred odoslaním, 100% funguje dobre pred odoslaním.Prosím vás ubezpečiť, nákup.

3. Máme profesionálny tím, zabaliť ho veľmi dobre, aby sa zabránilo poškodeniu, tak prosím, nebojte sa o balíka.

4. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruku Vo väčšine kupujúci bude mať vrátiť problém komponentov, ako celý balík.)

5. Nahradiť nové a dobré, keby ste sa dostali falošné produkty.Ale prosím, uistite sa, že nie je použitý a nie je človekom poškodený.

6. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše vrátiť a napísať "darček" na dodacom liste.Prosím, použite pravidelné poštové a dať nám sledovacie číslo.Raz sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

7. Skontrolujte prosím, pozemok vzhľad starostlivo keď ho dostanete, a potvrdí, ak je vzhľad rozbitie.Ak je poškodený, prosím, prihláste sa pre to a poskytujú obrázky na obale, ako aj doklad, doklad z miestnej pošty.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

8. Ak nenájdete produkt nefunguje normálne, pozrite si prosím dvakrát potvrďte ho a kontaktujte nás na prvý raz.Zákazník by mal platiť pre návrat expedičný poplatok.Odmietame akékoľvek vrátenie peňazí za cieľ spôsobiť aj poškodenie výrobku spôsobené nesprávne inštalácie.

9.Dôležité Tipy:

Prosím, testovanie pred upevňovacie a prosím, nie odstrániť znak pred musíte potvrdiť produktu už nie je žiadny problém.Ak nie ste profesionál, tak prosím, nie v ich inštalácii.Kupujúci raz odstrániť známky, neponúkame žiadne záruky.

10. Ak ste spokojní s produktmi po testovanie, potom môžete nainštalovať na svoj stroj.Ak nie ste spokojní , prosím, kontaktujte nás včas, to je naša kancelária hodiny: pondelok-sobota 9:30 am-6:30 hod. (Čína pracovný čas).Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli, ďakujeme !

Vrátenie a Záruka

1. Ak si kúpite nesprávne položky alebo nechcete, aby sa položky, ktoré ste si kúpili, môžete sa vrátiť späť k nám do 3-5 dní, ale mali by ste ponúknuť prepravné.Vďaka.

2. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

3. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

5. Kupujúci bude trvať návrat poštovné náklady , ak je nefunkčné sami alebo objednávku zlý výrobok.

6. Po prijatí položky, vrátime vám okamžite.

7. Ste have7 daysto kontaktujte nás and30 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac than7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Spätná väzba

T1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím zanechať dobrý feedbackwith 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

2. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie, ktorú človek má, a bude sa snažiť vyriešiť problémy.

3. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.my vám ponúkneme najlepšie riešenie vyriešiť vaše problémy, budeme nikdy nedovoľte, aby sa naši zákazníci prísť o svoje peniaze.Vaše pochopenie je veľmi vítané!

Špecifikácie
package Áno
Certifikácia CE
Aplikácia Notebook Veľkosť 12.5
Pôvod Kontinentálna Čína
Radiátor Typ Vzduchom chladený
Materiál Hliníkové & Plastové
Názov Značky NoEnName_Null
Číslo Modelu 320S-14 320S-14IKB FLEX5-1470
Druh Jeden Fanúšikov

Hodnotenie Zákazníkov

Napíšte Vlastnú Recenziu

Napíšte recenziu

Kvalita

Značky
Fanúšikov, lenovo y520 chladič, ventilátor chladiča radiátorov, CPU Chladič, Zbook 14
Výrobky Pre Ľudí

Príbuzné produkty

Čo by ste chceli vidieť.